Egy szoknya és egy nadrág

Szerencsére a hideg beköszöntével sem kell lemondanunk a szoknya viseléséről, hiszen az őszi-téli trendek nemhogy megengedik, de megkövetelik, hogy nadrágot vegyünk alá. A kifutókról meríthetünk némi ötletet, hogy hogyan is tegyük ezt igazán stílusosan. Így nem csak divatosak leszünk, de garantáltan fázni sem fogunk a télen.

A szoknya lehet rövid, hosszú vagy éppen térdig érő, a lényeg, hogy a nadrág látszódjon alatta. A Prada-nál és Louis Vuitton-nál például épp, hogy csak kikandikálnak a nadrágszárak a lábszár középig érő szoknyák alól.

   

Persze az is fontos, hogy színben vagy mintában harmonizáljon a két ruhadarab. Ha nagyon egységes összképet akarunk mutatni, lehet akár ugyanabból az anyagból is, de az is elég, ha egy mintás szoknya egyik színe visszaköszön a nadrágon. Társmintákat is lehet alkalmazni, ahogyan azt Giambattista Valli tette. Ezek párosítása harmonikus képet alkot azáltal, hogy a minták színei megegyeznek egymással.

   

Jó, ha a nadrág szűk vagy legalább egyenes szárú, így mutat igazán jól felette egy bővebb szabású szoknya vagy ruha. A nadrágnak nem kell feltétlenül a bokát takarnia, most népszerűek a boka felettig vagy lábszárközépig érő nadrágok.

   

Szóval ha reggel nem tudjuk eldönteni, hogy szoknyában vagy nadrágban induljunk el, kapjuk fel magunkra mindkettőt, a siker garantált.

 

 

 

Macovei Kitti

 

Kapcsolódó cikkek:

Az ősz 50 árnyalata »

Bakancslista 2012 »

Fekete, fehér, IGEN!  »

Szegecses gallér, farmering és kötött pulcsi »

Olivia Palermo gardróbba zárva »

A túlzás gyönyörködtet  »


 

 

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés