Elburjánzó arcszőrzetek Hollywoodból!

Számtalan TV reklámban találkozhattunk híres férfi sztárokkal akik babapopsi simaságú arcukkal próbálták eladni a legújabb borotvát vagy borotvahabot hímnemű embertársainknak. Úgy tűnik azonban valami globális szerződésbontás történhetett, ugyanis egyre több híresség enged teret elburjánzó arcszőrzetének.

Van akinek jól áll, van akinek kevésbé, de szinte minden férfi kipróbálja egyszer hogy milyen szakállat viselni. Manapság inkább a borotvált arc a trendi, de lehet hogy ez hamarosan megváltozhat, hiszen egyre többen állnak be a szakállasok táborába.Valószínűleg sokkal könnyebb az élet ha nem kell minden reggelt a tükör előtt borotválkozással kezdeni, de a szakáll is igényel rendszeres tisztántartást és formázást, ha az urak elakarják kerülni az igénytelenség látszatát.A már oly sokat emlegetett „homeles look” avagy a hajléktalan kinézet úgy látszik Hollywoodot is elérte, hiszen sokunk kedvence Brad Pitt is már a remetéket megszégyenítő szakállat visel. A legszembeötlőbb pedig az, hogy arcszőrzete semmilyen formába sincs karbantartva csak nő, ahogy a természet jónak látja.
Lehet, hogy Angelina megelégelte a szúrós puszikat és ezért rebesgetnek különválást a pletykalapok?A nők bálványa, a híres focista David Beckham is méretes szőrt hagyott az állán, és a tinilányok álma, a Twilight filmek szexi vámpírsráca Robert Pattinson is engedett a szakáll térhódításának. Vajon átmeneti hóbort, vagy valóban újra visszatérnek a szakállas pasik? Szakáll vagy borotvált arc, Nektek mi a véleményetek?

Címkék: , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés