Elfogadnád ezeket Valentin napra?

Minden valamire való divatház és márka Valentin napi lázban ég. Speciálisan erre az alkalomra megalkotott újdonságokkal rukkolnak elő, hogy mindenki megtalálja a kedvesének a legtökéletesebb ajándékot. Ebből a felhajtásból természetesen nem maradhat ki a Louis Vuitton sem. Nézzük hát az ő luxus ajánlataikat!

Nem szeretem a Valentin napot, de a LV ezen kollekciójának legtöbb darabját azért szívesen elfogadnám, akár február 14-én is! Szép, stílusos darabok, bár én túl sok újítást nem tudtam felfedezni a szerelmesek ünnepére szánt különkiadásban.A kollekcióban vannak természetesen táskák , kedvencem a pasztell rózsaszín lakk kézi táska, pénz- és irattárcák, ezek közül is a fényesek a legszebbek, szívecskés  és állatos aprótartók, arany ékszerek, bő övek és kulcstartók. A férfiakról sem feledkeztek meg, nekik nyakkendővel, mandzsetta gombbal vagy irattárcával kedveskedik a divatház.Ha csak egy valamit választhatnék, biztos ez a karkötő  lenne az:

Az egymásba kapcsolódó arany szíveket feldobja a két piros lakk szív és nagyon tetszik benne, hogy az LV jelzés sem hivalkodó rajta.

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés