Előzd meg a divatot: motoros kesztyűvel!

Egyértelmű, hogy a bőrkesztyű, és azon belül is a motoros fazon lesz a következő időszak nagy dobása. Idén még csak a kifutókon és nagyobb divatházak kínálatában látni, de jövőre egészen biztosan ellepi a világot.

Az első és legfontosabb a trendi kézre való esetében, hogy bőrből legyen. Idén a hasított bőr darabok a legelterjedtebbek, különböző színes változatokban láthatók a legtöbb üzletben. Ennek ellenére épp ilyen divatos a rendes bőr is.Talán meglepő lehet, de a merészebb és utolsó divat szerint öltözködő hölgyek elegáns ruhákhoz is viselik az ujj nélküli változatot. Legutóbb hazánkban Konsánszky Dóra bemutatóján láttuk ezt a megoldást, egyéb meglepő újítások mellett, amelyekről hamarosan be is számolunk Nektek.


A hírességek természetesen már idén is szép számmal mutatkoznak motoros kesztyűben. Rihanna ebben is, mint minden másban, egyedi, ujj nélküli, csipkés, hosszú szárú darabot visel.Ne feledjük, hogy a bőrdzseki, sőt a szűk bőrnadrág vagy erre emlékeztető leggings is nagyon menő idén télen. Ezeknek mind hihetetlenül ütős kiegészítője lehet egy bőr motoros kesztyű.Kapcsolódó cikkek:

Harley Davidson: pin-up és kult motor »
VIDEÓ! Trendi festmények a modern nők lakásába »
Az H&M csodás fehérneműkel készül az ünnepekre »
Lego divat - gyűrű, fülbevaló, napszemüveg... »
Nem minden az, aminek látszik »

 

HIRDETÉS
Belépés:
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés