Ezekben biztos megvadítod a pasidat vagy a csajodat!

Igaz, hogy téli fehérnemű kollekcióról van szó, de az biztos, hogy forróságban és bujaságban nem lesz hiánya annak, aki a Diesel bugyik és melltartók, valamint boxerek közül választ.

A divatcég hatásos fotósorozattal igyekszik meggyőzni a vásárlót, hogy őket válassza, és valljuk be, nem sikertelenül.A női darabokat bemutató képeken látható modellek, Sarah Stephens és Katarina Ivanovska merész és provokatív beállásait elnézve, biztos a siker. Az anyagokra a selyemszerűség és az átlátszóság jellemző, pont az a két tulajdonság, ami megvadítja a férfiakat.
Érzékiség és nőiesség Diesel stílusjegyekkel vegyítve. Csipke, tüll, szatén képezi az alapot, melyet az színek, a jó ízlés és nem utolsó sorban a kényelem egészítenek ki.


Srácok, ne aggódjatok, rátok is gondoltak a Diesel Intimates tervezői, és a Born to wild vagy a Stop staring (ne bámulj) boxert biztosan letépik rólatok a csajok. Egy e fajta véletlenül kivillanó alsónadrág mindig biztos út a sikerhez. Az én személyes kedvencem a khaki színű, öves rövidnadrágot imitáló típus.
Engem meggyőztek a képek. És téged?

Kapcsolódó cikkek:

Női Jézus, hedonizmus, provokáció- luxusmárkák polgárpukkasztó kampányai »
Diesel Fuel for Life Summer Edition »
A Diesel birodalom tündöklése »
A reklámok és az erotika »
Stella McCartney nyári fehérnemű kollekciója »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés