Ezt még Parisról se gondoltad volna! – képekkel

Mi az, amit megannyi balhé és botrány után el se tudnánk képzelni az örökösnőről?

Paris Hilton. Ez a név tulajdonképpen már egy márkanév, melyet szerintünk még a legsűrűbb amazonasi erdőségek mélyén élő bennszülöttek is ismernek. Köszönhető ez szex- és drogbotrányainak, letartóztatásának, meg annak, hogy számtalan bizniszben benne van, ha mással nem, hát nevével és gyakorta óriási napszemcsik mögé bújtatott arcával.

Ha meghalljuk a nevét, azonnal be is ugrik egy kép, tiara a fejen, miniatűr öleb az egyik kézben, hatalmas tatyó a másikban. Amolyan Barbie baba élőben. Ezért aztán álmunkban se gondoltuk volna, hogy valaha is köze lesz egy olyan sporthoz, melyhez kemény pasikat és bőrszerkós szexi csajokat szoktunk képzeletben társítani. Nevezetesen a motorsporthoz.

Nos, igen, az újabban szilikongyanúsan domborodó keblekkel hódító Paris motorozásra adta a fejét, és a napokban bejelentette, hogy saját csapattal indul a 125 köbcentis mocik 2011-es MotoGP világkupáján. Jelenleg éppen a csapattagokat verbuválja SuperMaxtré VIP elnevezésű teamjéhez, melyet a barcelonai By Queroseno Racing (BQR) segítségével menedzsel majd.

A BQR-ral kötött szerződése szerint a szezon alatt öt versenyen meg is fog jelenni, gondoljuk, továbbra is csak egy-egy mutatós fotó kedvéért pattanva a mocik nyergébe.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés