FLOWER POWER

Az Etro márka régóta tartozik kedvenceink közé, és alig vártuk, hogy az olasz divatház megjelenjen hazánkban is. Különleges parfümjeik már itt vannak, és hamarosan a ruhák is követik őket.

Az Etro illataival a már általunk is bemutatott Le Parfum Croisette parfüm és fehérnemű üzletben ismerkedtünk meg. Ezek nem pusztán parfümök, többek annál, 22 üvegcse melybe életérzések, érzelmek és érzékiség lakozik.


A parfüméria lelke, az egyetlen magyar parfümőr, Zolyómi Zsolt szívesen vezet be mindenkit az Etro parfümök varázslatos világába, és segít a választásban, akár saját magunk számára, akár ajándékba szánjuk az illatot.


Az Etro úgy döntött, hogy a színterápia elveit követi, és az illatokat hét szín szerint csoportosítja. Mindegyik szín más-más közös tulajdonsággal, és ezeken belül mindegyik parfüm más-más félreismerhetetlen karakterrel és személyiséggel rendelkezik. Minőség és kreativitás, ez jellemzi az olasz márka termékeit.Vörös, sárga, fehér, zöld, kék, lila és narancs színek mentén helyezkednek el az illatok. Színek segítségével fejezik ki a személyiséget, hogy mindenki megtalálhassa a saját illatát. Hogy jobban el tudjátok képzelni a színterápiát, bemutatjuk Nektek a sárga színt. A frissesség színe, ami élesíti a tudatot, segíti a megértést, serkenti a gondolatokat. Három parfüm tartozik ide, a Lemon Sorbet, mely a legfrissebb illat a kollekcióban, egy csepp Szicília, a Pegaso, azaz pegazus, mely az Etro ház szimbóluma is egyben, az olasz kertek hangulatát idézi, és a Resort, egy igazán eredeti illat, mely felfrissíti a testet és lelket.Most, hogy a parfümöket már ismerjük, és első látásra és szaglásra beléjük szerettük, izgalommal várjuk a ruhákat, kiegészítőket is!

Kapcsolódó cikkek:

Bonjour Mademosielles! »
Tuti ajándék tippek karácsonyra! »
Adósságod van? Dobj piacra parfümöt! »
SJP NYC: vajon minek a rövidítése ez? »
Emlékezz aromaterápiával! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés