Fekete, fehér, IGEN!

A fekete-fehér csíkokkal sose lőhetünk mellé, most pedig még kifejezetten trendi is ezt a klasszikus mintát hordani. A szeptemberi divatheteken sok tervező kollekciójában - kinél ruhán, kinél blézeren - feltűnt ez a mintázat, ami arra utal, hogy a következő év egyik legnagyobb slágere egyértelműen a csíkos lesz. Készüljünk fel időben!

Egy kontrasztos minta mindig figyelemfelkeltő. Oscar de la Renta egy csodás estélyi ruhát álmodott meg fekete és fehér színekben legújabb tavaszi kollekciója feltünő darabjaként, míg a a Moschino kabátot, blézert és szoknyát tervezett a következő szezonra fekete-fehér csíkokkal.   

Marc Jacobs szinte az egész kollekcióját erre a témára alapozta. Csíkos kosztümök, kabátok, egy- és kétrészes ruhák, nadrágok, felsők, de még táskák is felvonultak a kifutón. Függőleges és vízszintes csíkozás egyaránt megjelenik az öltözeteken, de az is előfordul, hogy a test vonalát követi a csíkok futása.

   

Az Etro flitterekkel bolondította meg ezt a klasszikus mintát, így elegáns ruhadarabokat kreált az amúgy egyszerű szabású öltözetekből.

   

A Dolce&Gabbana divatbemutatóján is feltűntek a csíkok. Bő szabású ruhadarabok, magasított derekú szoknyák és nadrágok, nyári ruhák és strand öltözetek egyaránt megnyerően hatnak ezzel a mintázattal.

   

A Balmain a hosszanti csíkozású nadrágokon és blézereken kívül néhány ruhán különböző mintákkal mixelte össze a mintát, például fekete-fehér rombuszokat párosított hozzá vagy virágmotívumokkal vegyítette. 

   

 


 

Macovei Kitti

 

 

 

 

 

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés