Félre az abroncsokkal és uszályokkal!

Nemcsak a hétköznapi, alkalmi, estélyi viseletben léteznek divatos darabok – egy menyasszonynak épp úgy divatosan kell kinéznie a nagy napon, mint a hétköznapi életben.

Épp ezért az esküvői ruhák is változnak: szerencsére a régen divatos óriási, abroncsos, habos ruhák kezdenek eltűnni az üzletek polcairól, épp úgy mint a hosszú uszályok és fátylak is.

A mai esküvői ruháknál már nem az a lényeg, hogy minél nagyobb legyen, hanem hogy minél trendibb. Igazából Amerikában kezdődött ez a láz, ahol az esküvői ruháknak nem kell a földig érniük és nem kötelező a pánt sem.A tipikus amerikai esküvői ruhákat Monique Lhuillier divattervezőnő darabjain szemlélhetjük meg a legjobban, hiszen az ő kollekciója már igazán modern szellemben készült.

Bár ő formában még inkább a földig érő fazonhoz ragaszkodik, mégis megtalálható pár lábfejet mutogató, sőt egészen rövid megoldású darab is.Ruhái felső részei általában pánt nélküliek – ami az amerikai ruha egyik fő jellemzője -, de akad néhány érdekes pántos darab is.Színben sem fontos, hogy hófehér legyen a ruha, a tört fehér manapság épp olyan divatos tud lenni.És ha Carrie Bradshaw „egy komplett madarat” tűzött a fejére, különleges ruháját kiegészítvén, nem kell megijedni az extrémebb daraboktól sem: réteges megoldások, tollal vagy épp apró virágokkal díszített alsó.
A sztárok fantáziája azonban határtalan – bár Monique ruhái gyönyörűek és biztosan bárki felvenné szívesen, nem biztos, hogy a vörös szőnyegen is egy ilyen ruhában kell megjelenni. Teri Hatcher és Hayden Panettiere talán nincs tisztában azzal, hogyan is néz ki manapság egy esküvői ruha…Talán most sikerült bebizonyítani Nektek, hogy egy esküvői ruha nem csak a szoba sarkáig érő uszályos, habos, csipkés, túldíszített darab lehet, hanem egy igazán csinos és különleges ruhaköltemény is.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés