Fendi kampány-előzetes

Anja Rubik az arca a Fendi 2010-es tavaszi kampányának. A fotós, nem más, mint Karl Lagerfeld, aki ismét bizonyítja tehetségét. Csodás nő, remek ruha egy szuper képen.

Napvilágott látott a Fendi legújabb, 2010-es tavaszi kampányának első képe Anja Rubikkal. A fotó megálmodója és megalkotója a világhírű tervező, Karl Lagerfeld, akinek a nevéhez fűződik a márka tavaly őszi kampánya is. Lagerfeld, akihez olyan divatanyagok fotózása köthető, mint a Chanel vagy a Gucci, újra megmutatja mennyi szépérzékkel áldotta meg az ég.

Az előző évszak kollekciójának fotói hűvösek és ridegek ( ez a kampány a szintén gyönyörű Jessica Stammal készült), igazi téli képek.Ezzel szemben ez a mostani kép igazi tavaszi érzést áraszt, színeiben, a fényhatásokban egyaránt. Íme:


Bár még csak ezt az egy képet tárták a nyilvánosság szeme elé, szinte biztosak lehetünk benne, hogy a többi is ugynezt az üde, friss érzést áraztja majd. A Fendi jövő szezonját bemutató showkból tudhatjuk, hogy a lenge, finom anyagok, a nőies fazonok és a pasztellszínek dominálnak a jövő tavasszal.

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés