Formás popsik, hosszú combok A Szépségkirálynő válogatásán

Elismerő férfitekintetek követték a több száz bikinis lányt egy belvárosi szórakozóhely teraszán.

A szerencsés hímnemű járókelők alig hittek a szemüknek, amikor a szebbnél-szebb jelentkezők elözönlötték az Eiffel teret. Közel ezer lány részvételével három napon át zajlott a szépségmustra a TV2 júliusi showműsorára, A Szépségkirálynőre.

A Miss World, Miss Universe és Miss Earth Hungary címre pályázó szépségek annyian voltak, hogy csak háromnapos válogató során tudták azt a 24 jelentkezőt kiválasztani, akik júliusban mérik össze szépségüket A Szépségirálynő címért.

- Minden idők egyik legerősebb mezőnye volt az idei – mondja a műsor producere, Hajdú Péter, aki természetesen szintén részt vett a válogatáson. – Őszintén mondom, nagyon nehéz dolga volt a zsűrinek. Hosszasan mérlegeltünk, mielőtt kiválasztottuk a legjobbakat, akik továbbmehetnek a műsorba.

Az első két napon a zsűri tagjai, többek között Andy Vajna producer, Kasza Tibor zeneszerző, a műsor hivatalos fotósa, Makány Márta divattervező, aki majd a lányok koktél- és estélyi ruháját is megálmodja, Pantl Péter főszerkesztő és a felkészítő team-ből Schobert Norbi, valamint Rubint Réka, szakértő szemmel nézték végig a TV2 show-jába jelentkezett lányokat. Sokan remegő lábbal vonultak végig tűsarkúikban, másokon látszott, rutinos szépségversenyzőnek számítanak: pózoltak, mosolyogtak, igyekeztek megnyerni maguknak a zsűrit. A középdöntőbe közel 100 lány került, akikkel a válogatás harmadik napján rövid interjút készítettek a zsűritagok, felmérve kommunikációs készségüket, ambícióikat és nyelvtudásukat. Utóbbi kiemelten fontos, hiszen a nyertes szépségkirálynők világversenyeken képviselik Magyarországot, ahol elengedhetetlen a magabiztos angoltudás. Hosszas vita után végül az ítészek és a felkészítők egyezségre jutottak: kiválasztották a legszebb 24 lányt, akik egyhónapos intenzív felkészítésen és kéthetes táborban vesznek részt, hogy a júliusi élő adásra tökéletes formában legyenek.

Képek: TV2 Sajtószoba

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés