Gazdagok és szépek

Ugyan a New York-i divathét már bőven lecsengett, a jeles eseményen megjelent celebritások öltözetei a mai napig a szemünk előtt lebegnek. Ezért egy csokorba gyűjtöttük Nektek a kifutók körül ólálkodó hírességek legnagyobb dobásait és legcsúfosabb bukásait. Lássuk hát, ki milyen szettben villogott az olyan bemutatók környékén, ahol mindenki csak azt figyelte, mit mivel visel a másik… Szép kis stílusmustra, nem mondom…

 

   

 

   

 

   

 

   

 

A new york-i divathetet hagyományosan megnyitó amfAR gála az óriási telitalálatok és a hatalmas melléfogások hangulatában telt. Hogy csak a legjelentősebbeket emeljük ki, emlékezzünk meg Crystal Renn, egykori plus size modell eszelősen vékony derekát hangsúlyozó, drámaian vérvörös Zac Posen estélyi ruhájáról, Ashley Greene Giambattista Valli tervezésű, angyalian hófehér ruhakölteményéről, Heidi Klum szexi fekete összeállításáról, vagy éppen Lena Gercke rafinált, duplán sliccelt, trendi, bordó bőrfelsőjű ruhájáról.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

Emilia Clarke bor- és Doutzen Kroes korallszínű estélyije mintha önálló életre kelve nem tudott volna kellőképpen a csinos idomokra simulni, s mintha a fehér miniruhák kissé „alulöltöztötték” volna a viselőiket, azért még mindig a sikeresebb öltözetekhez voltak sorolhatóak. Ellentétben például a párizsi Vogue főszerkesztőjének, Carine Roitfeldnek furcsa és előnytelen ruhájával vagy Sarah Jessica Parker Maison Martin Margiela Couture darabjával vagy Sofia Sanchez, modell túlzottan futurisztikus koktélruhájával, hogy Lindsay Lohan testét szétfolyni hagyó Roberto Cavallijával.

 

   

 

   

 

   

 

A kifutók villódzó fényeiből azért jócskán jutott Jada Pinkett Smith és lánya, Willow számára, s nem kisebb sikerekben fürdőzött Rache Zoe, Olivia Palermo, Jessica Hart, és Olivia Wilde is. A sort még folytathatnám, de minek is? Inkább csemegézgessetek a látványból!

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

Kapcsolódó cikkek:

Big Apple goes fashion »

Szőrme, leopárdminta, bőr és vörös rúzs »

Londonban mindent szabad! »

And the Oscar goes to... »

Kifutón innen, kifutón túl »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés