Gettószexuális tervező születik

Napvilágra került a hír, miszerint a népszerű popénekesnő, Rihanna designer babérokra törve hamarosan bemutatja első, önálló kollekcióját. A River Island részére tervezett darabok stílusát illetően egyelőre csak találgatni tudunk, de éles nyelvünket és árgus tekintetünket már csőre töltöttük.

 

   

 

A barbadosi bombázó tervezői ambícióit készül megvalósítani. Az általa megálmodott ruhákról a hírek szerint február 16-án hullik le majd a lepel. A Londoni Divathéten Rihanna kreálmányai megannyi tehetséges tervezővel egy „catwalk”-on fognak szerepelni. Hogy az énekesnő divatmániája mennyiben váltja be a hozzá fűzött reményeket, nem tudni. Egyelőre csak Rihanna modellekkel pózolásából szivárgott ki egy felvétel.

 

   

 

   

 

A dédelgetett álom könnyen válhat nagy sikerré, addig viszont csak találgatni tudunk, hogy az eklektikusnak mondható utcai stílusa miként lép szövetségre saját tervezéseivel. Láttunk már tőle csábos, sokat mutató estélyiket, szakadtságot üzenő, de dögös szetteket, s ennek ellenkezőjét is, elegáns blézereket szexi topokkal és áttetsző, lenge blúzokkal. Ezt a fajta merész fellépéssel, pajzán eleganciával és kihívó lezserséggel keveredő eredeti Riri street style-t nem is tudnám másként jellemezni, minthogy gettószexuális. Valószínűsítem, hogy kollekciójának fő irányát is ez a vonás határozza majd meg.

 

   

 

Ha az irányvonalat illetően jóslatom mégse igazolódna be, azért ne dobáljatok meg cipősarkakkal! Hiszen tudjátok, csak az téved, aki gondolkodik is!

 

 

 

Valaska Rita

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Divattervező bárki lehet! »

Vigyázz! Rihannának tisztelegj! »

Hé, ombré! »

Rémálom New Yorkban »

Kifutó vs. vörös szőnyeg »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés