Gisele Bundchen anya lett

A híres topmodellnek december 8-án született meg a kisfia, viszont közel három hét kellett hozzá, hogy kitalálja a nevét. Férjével, Tom Brady-vel végül a Benjamin mellett döntöttek. A brazil nemzetiségű modell weblapján tette közzé a baba nevét és ott mondott köszönetet a jókívánságokra.

Gisele Bundchen, a világ elsőszámú topmodellje már régóta szeretett volna kisbabát, náluk nem csak a gólya hozta váratlanul, hanem előre betervezték a születését. Nem is meglepő, hiszen a brazil modell jelenleg elfoglaltabb, mint maga az angol királynő.


Gisele-nek nem újdonság az anyaság, hiszen férjének már van egy kisfia az előző házasságából. Benjamin ugyan az első gyermeke a topmodellnek, de már sokat gyakorolhatta a pótanyaságot Bridget Moynahan színésznő és Tom Brady gyermekén. Gisele állítása szerint, úgy szereti a kis Jonh-t, mintha a sajátja lenne.A jövőben Gisele szeretne minél előbb visszatérni a kifutóra. Tudja, ebben a szakmában a verseny hatalmas, hiába Ő az elsőszámú topmodell az egész világon. De most minden erejét kisfia számára szenteli, így sajnos mellőznünk kell egy darabig a gyönyörű modell fotóit, kampányait. Elmondása szerint, ennél nem is lehetne most boldogabb, hiszen Benjamin egy áldás számára. Kívánjuk, sokáig tartson ki ez nála.


Úgy tűnik, ez az év a brazil topmodellek gyermekáldása volt, hiszen Gisele mellett Adriana Lima is nemrég adott életet kisfiának. A Victoria's Secret most egy ideig mellőzheti két kedvenc angyalát.

Kapcsolódó cikkek: 

Hi, Victoria! »
Gisele Bündchen vs. Bar Refaeli »
Glam Rock, Gisele Bündchen és a 80-as évek  »
Trendi modell-mamák »
Gisele Bündchen a London Fog 2009/2010-es őszi-téli kollekciójában »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés