Givenchy

A maharadzsa felesége. Sminktrend 2009 tavasz


Givenchy idén tavasszal a Bollywoodban készült filmekből merít inspirációt. Az ő színkavalkádjukból, színpadiasságukból merít. Az új tavaszi vonalat Maharaní- nak nevezi, amely annyit jelent, a maharadzsa felesége.
A hindu filmek szerelmi történetei rengeteg érzelemmel, szenvedéllyel és erotizmussal telítettek. Élénk színeket használnak a szerelem erejének bemutatására és lágy pasztelleket, amelyek a nőiességet hivatottak érzékeltetni.
A Givenchy kollekció két szemhéjszínből áll, vörösbronzból aranyban és ezüstben, mindkettő tubusban, s ezt egészíti ki egy fekete szemceruza, hogy a szem jól körülrajzolható legyen, mint a hindu nőké.
Két vörösben és narancsban irizáló pír, és két kompakt púder sorozat, rózsaszínekben és bronzos árnyalatokban. A szájakra erős színeket, pinket és vöröset ajánlanak, amelyek merészek és szenvedélyesek.
A kollekció az erősen vibráló színű vörös és pink lakkokkal lesz teljes.
A termékek csomagolása is elbűvölő, a hindu templomok díszítéseire és a szárik hímzéseire emlékeztetnek, a Givenchy logo középen helyezkedik el, mint egy mandalában a fő motívum.
Valóban előnyös színek, amelyek friss, tavaszias, kívánatos sminkeket eredményeznek.

Kapcsolódó cikkek:

Az illatom én vagyok »
Top 10 - A legjobb nemzetközi divatfotósok  »
Sonia Rykiel 40. évfordulója »
Luxusillatok a legkisebbeknek »
Givenchy nem hisz a Photoshopban »
Nézzük csak részletesen! 2. rész »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés