Golden Globe 2011 - ki kivel és miben érkezett?

Úgy döntöttünk, szóljon a mai nap arról, amitől a nemzetközi sajtó hangos hajnal óta: nagyszabású rendezvény keretein belül átadták az idei Golden Globe-díjakat. Mielőtt azonban elmondanánk a nyertesek nevét, lássuk azt, ami még ennél is jobban érdekli a közönséget. Ki volt 2011 Golden Globe díjátadóján a legszebb?

Az éjszaka folyamán, újabb csillogó gála keretén belül átadták 2011 Aranyglóbusz díjait. A hollywoodi újságírók szövetsége által odaítélt díjak nagy meglepetést nem okoztak, habár mindig akadnak olyanok, akik elégedetlenek az eredményekkel. Hogy kik lettek a díjazottak, arról még a nap folyamán készítünk egy összeállítást, ám van valami, ami jellemzően sokkal jobban leköti a fotósokat és újságírókat a rendezvény valódi céljainál. Ez pedig nem más, mint hogy ki milyen ruhában és kivel jelent meg az idei gálán. Nézzünk hát egy korántsem teljes összeállítást arról, hogy kik voltak 2011 első igazán jelentős díjkiosztóján a legjobban öltözött sztárok.

Angelina Jolie – oldalán természetesen a sármos Brad Pitt-tel – tökéletesen választott. Nem túlzás azt állítani, hogy Versace ruhájában túlragyogta a legtöbb hírességet, ami nem utolsósorban a nagyszerű színválasztásnak és a nem túl kihívó, éppen ezért nagyon elegáns szabásnak is köszönhető. Emellett persze nem feledkezhetünk meg róla, hogy sajátos adottságának köszönhetően sugárzik róla a szépség, függetlenül ruhájától, ezt nehéz túlszárnyalni.


 

Natalie Portman a Viktor & Rolf kreációjában jelent meg a nívós rendezvényen, ahol A legjobb színésznő díjáért szállt harcba. Ám kétségtelen, hogy a díjnál és a ruhánál is sokkal jobban érdekelt mindenkit a bájos színésznő várandósságának ténye.

Michael Douglas megjelenése is nagy érdeklődésre tartott számot, hiszen a 66 éves színész éppen a napokban jelentette be, hogy sikerült legyőznie a rákot. És bár a Catherine Zeta-Jones által viselt ruha telitalálat volt a javából klasszikus, mégis trendi szabásával, nem tudtuk nem észrevenni, hogy sajnos a gyönyörű színésznő lassan férjéhez öregszik a sok aggódás miatt.

Eva Longoria, aki nemsokára már csak szerepe szerint lesz született feleség, hiszen válik, talán éppen tönkrement házasságát gyászolja ezzel a fekete Zac Posen ruhával. Ennek ellenére a választás tökéletes, az ezüst csatos övért pedig külön piros pont jár. Sehol egy eltúlzott nyaklánc vagy fülbevaló: a kevesebb néha több.

Anne Hathaway Armani estélyije maga a csillogó és szexi álom. Nem is tudunk róla többet mondani.

Olivia Wilde-ot, Doktor House tizenhármasát nem véletlenül hagytuk a végére. Ez a fantasztikus Marchesa költemény nálunk kiverte a biztosítékot. Minden lány arról álmodik, hogy egyszer egy ilyen ruhában csilloghassa be az éjszakát. Ennek köszönhetően még azt is hajlandóak vagyunk elnézni, hogy a sorozatsztár haja hagy némi kivetnivalót maga után.

Nektek mi a véleményetek?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés