Görbe tükröm mondd meg nékem!

Szinte hihetetlen, de vannak olyan előadóművészek, akik anélkül is kivágják a magas c-t, hogy az egész világ arról beszélne másnap, micsoda botrányos fellépőruhában lépett színpadra. Elképzelhetetlen, de valaha mégis igaz volt, hogy Whitney Houstonról regélt a fél földkerekség, és nem a polgárpukkasztó imázsa miatt. Elhisszük, hogy szükség van a sok hűhóra, és nem elég manapság az, hogy valaki jól tud énekelni, de mondja már meg nekünk kedves Milady Gaga, ugyan miért kell a legmesszebbmenőkig elmenni?! Lássuk, miben pukkasztanak polgárokat a showbiznisz eltévelyedett angyalkái!

Egyszer régen volt nekünk egy szegény Britney Spears-ünk, aki sajnálatos módon iskolapéldája lett annak, hogyan csinál egy harácsoló anya és a fényűző iparág egy tehetséges kislányból lelkisérült, mellőzött popikont. Valaha szép volt, valaha jól énekelt, talán ma már el se hisszük, hogy egykor mindez igaz lehetett.
 
   
 
Aztán Amerika futószalagon kezdte gyártani az előadókat, és kitermelt nekünk, földi halandóknak, egy Rihannát és egy Katie Perry-t, na meg jómagát Lady Gagát is. Az előbbi két hölgy egyszer-kétszer veti csak el a sulykot, de hogy Őnagyságának miért nem volt az elég, hogy a hangja miatt figyelnek fel rá? Való igaz, hogy brand-je roppant jól kitalált és felépített, de vele kapcsolatosan javarészt arról szól a fáma, micsoda botrányt kavart már megint az éppen aktuális fellépőruhájával. A húsöltözete pedig – érthető módon – több ízben is kiverte a biztosítékot. Valljuk be, kevés undorítóbb dolgot láttunk már ennél.

 
   
   

Az előző állítás egészen addig igaz, amíg nem botlik bele az ember gyanútlan lánya Nicki Minaj-ba. Tehát létezik az univerzumban olyasvalaki, aki még Gagánál is rettenetesebb. Hogy honnan jött, ki fia borja, mit tett le az asztalra, egészen lényegét veszti, ha ránézünk a nőszemélyre. Úgy vagyunk vele, mint a szegény uszkárral, aminek a szőrét rózsaszínűre festik: vicsorog is, csúnya is, nem érti senki, minek tenyésztik.

   

 

 

Szentesi Évi

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés