Guardian Angel táskák

A Vlieger & Vandam cég Guardian Angel táskakollekciójának legújabb darabjai nem csupán követik a 2012/2013-as trendeket, de meghatározó szellemi tartalmat is hordoznak magukkal azáltal, hogy tárgyiasítani képesek a modern világban tapasztalható félelmeket és az ezekkel összefüggő hatásokat.

A Vlieger & Vandam márkát 2004-ben alapította Carolien Vlieger and Hein van Dam, holland házaspár. A koncepciójukat meghatározó cél a kezdetektől fogva az olyan egyedi kiegészítők gyártása volt, melyek az őket ért szociokulturális élményekből táplálkoznak. Minden darabot a grafikai tervezés segítségével tökéletesítenek, különös figyelmet fordítva az élek és a varrás precizitására.

   

A tervezőpáros táskáit az első pillanattól a kifinomultság és az igényesség jellemezte. Minden kiegészítő kiváló minőségű bőrből készül és a maga nemében egyedülálló értékeket képvisel. A Guardian Angel fantázianévre keresztelt kollekciót a házaspár egy meghatározó élménye ihlette, mi szerint a rotterdami életet nyomon követő média túlzásba vitte az erőszakos hírek közlését, diszkonformitást idézve elő. A finoman megmunkált, változatos színekben és formákban prezentált bőrtáskák, iPad tartók és tárcák alsó részét díszítő elemek - ennek szellemében - pisztoly, bilincs és kés formát öltenek. Az elmúlt évek során a tervezőpáros minden idényben bemutatott újításokat és átlagon felüli megoldásokat, ezáltal formálva véleményt és a divat egy szegmensét.

   

Követve a kortárs trendeket, a Guardian Angel táskák legújabb generációjának díszítőelemei a szegecsek, melyek a fekete anyaggal és extravagáns megoldásokkal kombinálva kimagasló stílusérzékről tesznek tanúbizonyságot.

   

 

Szabó Lili

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés