Ha megnézed ezeket a képeket, garantáltan rémálmaid lesznek!

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki még nem látott élőben agyonplasztikázott nőt. Természetesen nem mellműtétre gondolok, hanem arcplasztikára. Szerencsére hazánkban erre még kevés példát találni, de külföldi honlapokon már látni borzasztó arctorzulásokat. A divat is érzi ezt a ma már trendnek számító tendenciát, és fel szeretné hívni veszélyeire a figyelmet. Most például egy igazán sokkoló fotósorozattal!

A Vogue Paris már a 2011-es januári számába készítetett egy editoriált, hogy minden plasztikamániás vegye észre magát, túlzásba viszik a műtéteket. A természetellenesen vékony orrok, a mimikátlan arc senkinek sem tetszik, és tényleg nagyon sokkolóan hatnak.  A csípős humoráról ismert Tom Ford kapta lencsevégre Crystal Renn modellt, aki vékonyabb, mint valaha. Igen meglepő módon, mivel a kreátor lett a szerkesztője ennek a kiadásnak, ő fotózta le a sorozatot is.

A képeket elnézve pedig megállapíthatjuk, hogy sikeresen valósították meg a sminkesek és a stylistok, köztük kiemelve Carine Roitfeld a véleményüket a túlzásba vitt plasztikázásról. A fotókon a modell nemcsak a hosszú műkörmeivel, hanem bekötözött arcával, és feldagadt, szimuláltan kollagénezett ajkaival igazán szörnyű látványt kelt.

A ruhákat, ékszereket és kiegészítőket viszont tökéletesen választották ki, remek összhangban vannak a manapság sokszor tárgyalt témával. Nekem különösen a tolószékes kép tetszik, amelyen Crystal tényleg úgy fest, mint aki most jött haza a plasztikai műtétje után, kifogástalan öltözetben, gyönyörű ékszerekben, de meggyötörten.

Sosem értettem azokat az embereket, akik a műtéti beavatkozásokkal akarnak fiatalítani életkorúkon. Az idő mindenki felett eljár, de az öregedés ellen nem feltétlenül kell ennyire küzdeni. Vannak más lehetőségek is, amik talán nem okoznak ennyire borzasztó elváltozásokat az arcunkon, testünkön. Persze nem vagyunk egyformák.

Mindenesetre nagyon jó ötletnek tartom, hogy a divatvilág szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy nemcsak a fiatalok lehetnek szépek, és nyíltan vállalja a véleményét a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokról.

Ti mit gondoltok erről a témáról? Egyetértetek a képek készítőivel?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés