Háború készül a szépségiparban?

Nagy csata várható a két luxuscég között, ugyanis mindketten - hogy finoman fogalmazzunk - a divatélet egy-egy "cápáját" szerződtették legújabb rúzs kampányukhoz. A Chanel színeiben, a kék sarokban Vanessa Paradis, a Dior képviseletében,a piros sarokban Kate Moss. Győzzön a jobb!

Kezdjük Kate Moss és a Dior együttműködésével! A Dior Addict rúzs arcának választották a 37 éves modellt, aki már többször képviselte a márkát. A rúzs neve függőséget jelent, amihez lehet, hogy nem a kábítószer- és alkohol függőségéből kigyógyult sztár a legjobb ómen. Nem ez az első frigy Kate Moss és egy sminktermék között, hiszen régebben a Chanel, Yves-Saint Laurent és a Rimmel arca volt.

   

A Dior előszeretettel kér fel hírességeket sminkjeinek reklámozásához. Monica Belucci a legutóbbi Diorshow Iconic szempillaspirál hirdetésében kapott szerepet.

 

Most, hogy a Coco Chanel is előrukkolt legújabb rúzskollekciójával, amelyet Vanessa Paradis reklámoz, komoly harcra számíthatunk a két luxuscég között.Természetesen a két cég mindent bedob, hogy a prémium márkák kedvelői az Ő termékeiket válasszák, a Dior Addict már egy videóelőzetest is készített a reklámfilmből , amit itt tudtok megnézni:

Essen néhány szó Vanessa Paradis-ról és a Chanel új termékéről is, nehogy részrehajlással vádoljatok!

 

Vanessa már egész fiatal korában a francia luxuscég mellett tette le a voksát, ugyanis 19 éves korában reklámozta a Coco Chanel parfümöt. Később a ruha vonalat erősítette, először 2004-ben Cambon, majd múlt évben a Coco Cocoon táskákat népszerűsítette. Mivel közel 20 éve kapcsolatban van a márkával, evidens volt, hogy az új Rouge Coco Shine rúzst is az Ő arcával reklámozzák.

   

Nem tudni, hogy a Kate Moss VS Vanessa Paradis meccsnek ki lesz a győztese, de mivel mindkét termék minőségi és az áruk is hasonló, szoros küzdelemre számíthatunk!

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés