Hagyma vagy ceruza?

Melyik szoknyafazon a divatosabb, s melyiket mivel kell hordani?

A tavalyi év ugyebár egyértelműen a bonbonszoknyák szezonja volt, de idén szűkebbre váltottak a formák.

 

A ceruzaszoknya az egyik legnőiesebb alj mind közül, ez teljesen világos. Gyakorlatilag egész nap felveheted, persze ismerned kell a trükköket és a stílusfogásokat hozzá.


Délelőtt például egy pólóval vagy egy inggel viseld, s vegyél hozzá még egy maxi kardigánt is, amelynek derekáról természetesen nem hiányozhat a széles öv. Ez a szűk szoknya a munkahelyeden lehet például akár kockás is, amelyet egy blézerrel párosítasz, valamint egy olyan magas sarkú cipővel, amely a talpánál kissé platformos, de a sarka vékony és magas.Estefelé ezt a fajta szoknyát már feketében viseld, vagy élénk árnyalatokban, egy vállnélküli toppal vagy egy átlátszó, esetleg csipke blúzzal, a nyakánál romantikus masnira kötve.


Azért nem kell kidobnod tavalyi bonbon szoknyádat sem, (amelyet természetesen mindig teljesen szűk felsőkkel hordasz), s választhatsz más fazonú szoknyát is, főleg, ha úgy érzed, a szűk tubusfazont nem a te alkatodra találták ki. Lehet egy szoknya rakott, mini, vagy hosszabb, A vonalú és térdig érő, mini szűk, vagy bő és hosszabb is. No és itt vannak a tulipánszoknyák, amelyek a bonbon szelídített formái, hosszabb, felül bő és térdnél teljesen összehúzott.
 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés