Haj-koronák

A közeledő ünnepeket nem elég csodás ruhákba bújva köszönteni, a megfelelő hajkorona is elengedhetetlen része a karácsonyi szezonnak. Ha kész a smink, a körmök ragyognak, a ruha és kiegészítők is bekészítve, akkor már tényleg csak a frizura kiválasztása maradt hátra, hogy tökéletesen ragyogj az ünnepi vacsorán, és az újévi party-kon. Nem csak a céges és munkahelyi ünnepségeken kell a legjobb formádat hozni, hanem a családi összejövetelekre is éppúgy készülhet egy-egy csodás hajköltemény. Ahhoz, hogy ki tudd választani, azt, ami számodra a legmegfelelőbb, mutatunk néhány képet az idei legszebb és - nem utolós sorban - könnyen elkészíthető vörös szőnyeges frizurákról.

A féloldalas megoldás nagyon egyszerű és elegáns. Egyenes hajjal is remek, de az igazi ünnepi hangulathoz a laza, fényes loknikat ajánljuk.

 

   

 

Az idei év egyik legnagyobb slágere a konty. Bátran viseld magasra tűzve, akár hajfánkkal is. Ha néhány tincset leeresztesz a kontyból, különlegesebbé teheted a hajviseletet. A klasszikus alacsony kontyról sem szabad megfeledkezni, hiszen a legegyszerűbb ruhát is szupersikkessé varázsolhatja. Kösd minél szorosabbra, és fényesebbre, hogy még szebb legyen az összhatás.

 

   

 

A hercegnős, ámde mégis rakoncátlanul összetűzött haj szuper választás egy nyugodtabb családias, vagy baráti estéhez, ahol nem kell sokat mozognod. Válassz hozzá könnyed felsőt, vagy ruhát, és egy finoman csillogó ékszert, amit akár a hajadba is tűzhetsz.

 

   

 

A copf számos verzióját próbáltuk már az idő során, de a  szezon legkedveltebb videletei egyértelműen  a fonatokkal vegyített, vagy a halszálkafonással kialakított verziók. Nem időigényes, mégis új külsőt kölcsönöz, ha egy kicsit megbolondítod a jó öreg, de jól bevált lófarokba fogott hajkoronát.

 

   

 

Reméljük sikerült néhány ötletet adni, hogy milyen hajat viseljetek az ünnepekkor! Nektek melyik stílus tetszik a legjobban?

 

Holovcsák Kriszti

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Kézbe valók! »

Csillogó kaviár és osztriga paletták karácsonyra! »

Laza fonatok és szigorú lófarkak  »

Cicomázd magad úgy, mint egy sztár! »

Matt vs. csillámos »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés