Hajtrendek 2012 őszére

Bár az időjárás nem úgy tűnik, mintha tudomásul venné az ősz közeledtét, azért lassacskán elkezdhetjük stílusunkba építeni – vagy legalább átfutni az őszi trendeket.

A hajstílusok terén még mindig tombol az „anything goes”, most a kedvenceinkből szemezgettünk.

Színek

Ezen a téren a fakulás, természetesebbé válás tendenciájáról beszélhetünk. A vörösek szépen észrevétlenül átcsúsznak az élénk narancsvörösből egy puhább, barnásvörös árnyalatba, a szőkék esetében a sellő-szőke helyett idén ősszel a fáradt, fakóbb szőkék jönnek divatba.És ami még mindig tarol: az ombre. Úgy tűnik, hozzá kell szoknunk, mert marad. Annyi a különbség, hogy a kicsit hippis lila-rózsaszín tincsek helyett itt is természetesebbé vált a színátmenet.


Formák

A tömött frufru még mindig marad, a szuperfényes, geometrikus változata éppúgy, mint a kicsit rendezetlen hipster-frufru. Emellett valójában minden belefér, de a puha, hosszú, szabadon engedett haj idén ősszel nagyon fog menni.


Persze – részben a már nálunk is látható Egyszer volt, hol nem volt sztárja, Ginnifer Goodwin stílusán felbuzdulva – a különösen szép arcú lányok körében a fiús haj is nagyon divatos lett. Azt már csak zárójelben jegyezzük meg, hogy ebben az esetben talán a fülek méretét is figyelembe kellett volna venni.


Trükkök

Az idei ősz nagyon reggel-barát lesz, már csak azért is, mert csupa olyan stílus lesz menő, amiket kb. kettő perc nettó energiaráfordítással produkálni lehet. Mint például a szoros, rendezett lófarok. A másik kétperces megoldás a megtekert tincsekkel játszik; a legegyszerűbb változata kb. négy hullámcsattal kivitelezhető és gyakorlatilag nem lehet elrontani.


És végül az ősz nagy trendje, a hatvanas éveket idéző, tupírozott haj, hajpánttal vagy anélkül, kontyban vagy szabadon. Kicsit meredekebb és időigényesebb menet, de azért ez is megy házilag.

 

Szóval csajok, idén ősszel igazán különösebb erőlködés nélkül lehetünk trendik, hajrá!

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés