Halmozd az élvezeteket!

Az ismert mondás úgy tartja, „a kevesebb néha több!” Súlyos tévedés! Legalábbis idén ősszel, amikor karkötők egész sokaságával gyönyörködtetjük szemünket.

 


A kiegészítőknek eddig két alapvető funkciójával ismerkedhettünk meg: Vagy velük próbáltuk meg feldobni, díszíteni, ékesebbé tenni viseletünket, hogy általuk hangsúlyozódjon az aznapi outfit koncepciója, vagy minél hangsúlyosabb darabokat választva nekik adtuk a főszerepet, hadd helyettesítsék azt a feltűnést, amire esetenként a ruházatunk nem képes. Az idei kiegészítőkről szóló trend ez utóbbi feladat ellátását diktálja.

 

A figyelem középpontjába ezúttal a karkötők kerülnek! Elérkezett az idő, hogy végre gátlástalanul kombináljuk, cserélgessük, halmozzuk őket, méghozzá egyazon karunkon. Nem riadunk vissza a fel-le táncoló díszek csilingelő hangjától sem, ez ugyanis feltétlen kelléke a megfelelő hatáskeltésnek.

A karkötők szoros egymásmellettiségének feltűnésétől nincs mit tartanunk. Engedjük őket érvényesülni, hiszen van mit nézni rajtuk. Együttes látványuk a fiatalság, lendületesség, dinamizmus és bohókásság benyomását kelti.

A kiegészítők sokasága pajkos, kissé gyermekies viselőre utal, ugyanakkor ha ügyelünk a részletgazdag kialakításra és a jó minőségre, jó ízlést is tükrözhetnek. Egyes tanácsok szerint nem kell arra ügyelnünk, hogy stílusban hasonló darabokat válogassunk össze. Arra azonban figyeljünk, hogy az összhatás ne legyen bazári. Együttes látványuk ne sokkoljon, ne keltse káosz benyomását, hanem ellentétes hatást keltve tökéletes harmóniát tükrözzön.

Mostanában a kiegészítők terén a merészség az egyik fő erényünk lehet. Ezért se féljünk kiegészülni a feltűnés új eszközeivel!

 

 

Valaska Rita

 

 

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés