Használnád Lady Gaga rúzsát?

Te is álmodoztál már arról, hogy egy Lady Gaga által dedikált, az ő ajakszínét idéző rúzs lapuljon a neszesszeredben? Én speciel még nem, de ha erre vágynék, most valóra válna álmom.

Lady Gaga egy másik híres énekesnővel, Cindy Lauperrel pózol az igazán figyelemfelkeltő, harsány és nőcis fotón, amit Ellen von Unwerth készített. Az 56 éves Cindy Lauper letagadhatna jó pár évet a fotós munkájának (és talán a plasztikai sebészeknek) hála. Tény, hogy a 23 éves Lady Gaga is a szimpatikus és nőies oldalát domborítja ki a képen.


A kozmetikai cég kezdeményezése nem teljesen öncélú, ugyanis az AIDS beteg megsegítésére gyűjtik a pénzt. A MAC Viva Glam kollekciója és pénzalapja 1995-ben indult útjára, és azóta 150 millió dollárral támogatta a HIV fertőzötteket.


Az aláírással ellátott igazán különlegesnek mondható rúzsok március 18-án kerülnek a boltokba, 14 dollárért, azaz kb. 2800 forintért. Lady Gaga rúzs rágógumi rózsaszín színt kapott, míg a koráll vörös változat Cindy Lauper nevét viseli.A nemes ügy érdekében nem Gaga és Cindy az egyetlen sztár, aki szívesen kardoskodik, Fergie, Christina Aguilera, Eve, Mary J. Blige és Lil' Kim is szerepelt már a MAC kampányában.Így képek alapján nehéz megállapítani, pontosan hogyan is fest a két árnyalat a szájon, de kétségtelen, hogy mindkettő mutatós. Melyiket választanád?

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés