Hétvégén az utolsó válogatások a modellversenyre! (x)

Az Otp junior bemutatja: Lisap Supermodel of the year 2012

Az Otp junior bemutatja: Lisap Supermodel of the year 2012

Már javában zajlanak a Trendattack modellügynökség válogatásai ahol keressük a jövő topmodelljeit.  Még mindig nem késő jelentkezni.  Várunk téged most hétvégén a következő és egyben végső állomásokon, Budapesten, Szombathelyen, Nyíregyházán, Debrecenben és Miskolcon . A castingokon nem lesz szükséged egyébre csak a természetes kisugárzásodra és magabiztosságodra.  A jelentkezés és a részvétel ingyenes.

 

 

Már jövő hét elején kiderül, hogy ki az a 10 fiatal, akinek az élete izgalmas fordulatot vesz és elindulhat a nemzetközi modellkarrierje. Nincs sok idő az átalakulásra, a rövid felkészítést követően a modellek máris divatbemutatókon és profi fotózásokon debütálnak.

A 3 napos fotózás ideje alatt  elkészülnek a modellkarrier kezdéséhez elengedhetetlen profi fotók, a kezdő portfóliók . Számos szakember, stylistok, sminkesek, fodrászok, koreográfusok segítik majd a modelleket, hogy kihozhassák magukból a maximumot a fotózásokon. A portfóliókat Haas Róbert, Makó Szilveszter, egy milánói divatfotós  és az S1studio neves csapata készíti el.

A verseny június 7.én zárul a Symbol clubban a Terminal partysorozat keretein belül megrendezett döntővel és ezzel egybekötött rendkívüli divatbemutatóval, ahol a 2012-es év tíz új topmodellje lép színpadra neves magyar divattervezők ruhalölteményeiben. Meghívásunkat elfogadva számos külföldi modellügynökség lesz jelen a zsűriben Párizsból, Milánóból, Bécsből, Miamiból akik az est fénypontjaként az általuk favorizált modelleknek akár rögtön nemzetközi modellszerződést ajánlhatnak.


Légy része Te is ennek a különleges eseménynek!

Jelentkezz a versenyre vagy látogass el a június 7-ei gálára és bulizz velünk a TERMINAL Club Nighst: Milano afterpartyján.


további info: a www.facebook.com/modellverseny és a www.trendattack.hu weboldalakon.

TERMINAL Club Nights a Facebookon»

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés