High Summer by Kate Moss

 http://www.topshop.com2007 nyarán debütált Kate Moss mint a Topshop divattervezője. Az első kollekciójának bemutató napján hatalmas tömeg lepte el a londoni áruházat, és sokak szerint ez volt az egyik legsikeresebb bemutatkozás a divat történetében. Nos, Kate Topshop-kollekcióinak azóta is töretlen a népszerűsége.
A legújabb, 2009-es nyári High Summer kollekció már a 10. a sorban.  Kate elmondása szerint az a legnagyszerűbb az új kollekcióban, hogy mindegyik ruhadarab illik egymáshoz, és hogy minden nyári alkalomra, eseményre megtalálhatjuk a megfelelő darabot.A kollekcióban találhatunk mellényeket, szoknyákat, sortokat, blúzokat, hosszú és rövid, mintás ruhákat. Így egy nyaraláshoz is elég csak pár ruhát csomagolnunk a High Summer kollekcióból, megjelenésünk mindig tökéletes lesz, akár tengerparti sétára indulunk, akár egy elegáns kerti partira.
Kate-et nyári utazásai inspirálták legújabb ruháinak tervezésekor, így gazdagon díszített, egzotikus mintájú darabok születtek. Megjelennek a keleti motívumok a hímzéseken, Afrikát  és az amerikai indiánokat idézik a gyöngyös láncok és díszítések, Marokkó világába repítenek a ruhák mintái. Emellett Kate egyik kedvence, a leopárd minta is szerepet kapott , ezúttal kékes árnyalatban.
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés