Hódíts szexi Victoria’s Secret fehérneműben!

Az amerikai fehérneműgyártó cég a közelgő Valentin nap alkalmából ünnepi kollekcióval kedveskedik a vásárlóknak. Az exkluzív darabok népszerűsítéséhez pedig egy különleges modellt kértek fel: a kampányfotókon szereplő Rosie Huntington-Whiteley ugyanis az divatcég első angol származású angyalaként írta be magát a márka történelmébe.

Bár még van egy kis időnk Valentin napig, de nem árt már most elgondolkozni azon, hogy mit viseljünk, vagy mivel lepjük meg kedvesünket a szerelmesek ünnepén. A Victoria’s Secret külön erre a napra tervezett kollekciójával kívánja megkönnyíteni a döntést.A divattervezők főként három színnel dolgoztak; az alkalomhoz hűen a vörös és a pink árnyalatai mellett a fekete dominál. Minták tekintetében azonban nagyobb a választék: az egyszínű összeállításokon kívül feliratos, szívecskés, gyümölcsös és leopárdmintás darabokban hódíthatunk ezen a különleges napon.Bájos pizsama egy játékos Valentin napi délutánra vagy csipke fehérnemű harisnyatartóval egy romantikus estére? A kollekcióban mindenki megtalálhatja az ízlésének és hangulatának leginkább megfelelő darabot.
A jól sikerült képek azonban nem csak a fotós és a tervezők munkáját dicsérik, hiszen a 22 éves modell, Rosie Huntington-Whiteley már nem kezdő a modellszakmában. Dolgozott korábban a Dolce&Gabbanának és a Burberrynek is, együtt pózolt Mihalik Enikővel a 2010-es Pirelli naptár fotózásán, és november óta a Victoria’ Secret csapatát is erősíti. Sőt, Angliában már a következő Kate Mossként emlegetik.
A fehérneműk önmagukért beszélnek és Rosie remek választásnak bizonyult a kampány szempontjából, mert a kollekció összes darabja tökéletesen áll irigylésre méltó alakján.Ugye Te is elfogadnád ezeket a különleges darabokat?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés