Hófehéret ősszel is?

A fehér színhez rengeteg képzettársítás tartozik a nyugati kultúrákban, a leggyakoribb az ártatlanság és a szűziesség. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie, mi most megmutatjuk, hogyan bújhatsz tetőtől talpig fehérbe anélkül, hogy ártatlan kislánynak néznének.

A legkézenfekvőbb megoldás a sminkkel való játék. Egy vörös rúzs máris vad külsőt kölcsönöz az egyébként angyali öltözetnek, de egy erősebb szemsminkkel is hasonló eredményt érhetünk el. Rihanna és Taylor Swift is a vöröses árnyalatú ajkak mellett döntöttek,  bár a két énekesnő közül erre a segítségre inkább Swift kisasszonynak volt szüksége.
 
 
Játszhatunk még a formákkal is, egy érdekesebb szabású zakó vagy ruha megbolondítja egy kicsit a hófehér hatást, a merészebb kivágások pedig elfeledtetnek a nézővel minden ártatlanságot. Kate Hudson combig sliccel ruhája jó példa az utóbbira, a divatot elszántan követő Kim Kardashian zakója pedig a különleges szabásra.
 
 
Érdemes az anyagokra és a kiegészítőkre is figyelni, a feltűnő bizsuk modern és sikkes hatást keltenek, a különleges anyagok bevonása a ruhatárba pedig kreativitásra és bátorságra utal. Ez a tollas mellénnyel feldobott outfit például kifejezetten egyedi, hiszen egy markáns arany nyaklánc is tartozik hozzá. Anna Dello Russo, a japán Vogue főszerkesztője pedig egy tollal díszített kalappal bontotta meg jókislány imidzsét.
   
Bár a fehér gyorsan koszolódik, nehéz tisztítani, és néha túlzottan ünnepinek is érezhetjük, érdemes kísérletezni a teljesen fehér összeállításokkal, hiszen ahogy láthatjátok, rengeteg lehetőség rejlik benne!

 

Mezey Alexa

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés