Hogy szépeket álmodjunk

Ha valakinek pasija van, akkor az bizony azzal is jár, hogy mindig mindenhol jól kell kinéznie: nem csak nappal, de még este is.

Talán, ha egyedül alszunk otthon, megteszi egy póló és egy alsó is. Ám ha a pasi fog nálunk éjszakázni, nem árt kicsit jobban kiöltözni, sőt akkor sem, ha nyaralni megyünk.

Szerencsére ma már nem kell a hagyományos pizsama mellett maradni, hiszen többféle variáció közül választhatunk, de télen (vagy hidegebb időben) mégis a hosszú ujjú, hosszú nadrágos pizsama a legelőnyösebb. Nem kell megijedni, hiszen a „nagymama-változatot” már rég elfelejtette minden divatház, helyettük nagyon szép mintás vagy akár selyem darabok készülnek.
Ennek a nyári változata a rövid pólós, rövidnadrágos pizsama. Ha unalmasnak tartja valaki az ilyen szetteket, nyugodtan variálhat különböző színű nadrágot különböző felsővel, sőt ujjatlan felsővel vagy akár kis toppal is viselheti estére.
A még melegebb nyári estékre pedig ott van a vékony top, francia bugyi változat, amelyből készültek kislányos darabok, de készültek egészen szexi változatok is például selyemből. De megtalálhatók egészen lenge, vad és szinte átlátszó szettek is.

 
A szexi darabok közé sorolható még a hálóing is, amelyből talán a selyem és csipkés változat a legszebb. 
De mint minden öltözethez, a pizsamákhoz is vannak úgymond „kiegészítők”, mint például a köntös. A köntösnek is többféle változata van: hosszú, térdig érő, selyemből készült, egészen lenge, csipkés, stb. A másik ilyen kiegészítő pedig a papucs, ami télen a legelőnyösebb, hiszen egy szőrös papucsban biztos nem fázik a lábunk a hidegben sem. Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés