Hogyan hordjuk tavasszal a mellényt?

A mellény egy megunhatatlan és örök megújulásra képes ruhadarab. Sokszínűsége vitathatatlan, viselhetjük elegáns és lezser öltözékhez is. Lássuk, melyik divatház hogyan ajánlja!

A mellényeket alapvetően két nagy csoportra bonthatjuk, ez a sportos és az elegáns. Ha sportos, akkor elsősorban a farmer az, ami idén tavasszal továbbra is hódít. Ne feledjük, hogy a ’80-as évek ihletésében a szegecses és kőmosott változatokat is bátran magunkra ölthetjük!


Vegyük szemügyre az olasz No-l-ita és az amerikai Ralph Lauren darabjait! Az első egy rockosabb, rövid állású, a második egy kicsit visszafogottabb, egyszerűbb kivitelezés. Csak ismételni tudjuk magunkat, ha azt mondjuk, hogy mellény téren is csaknem minden belefér idén a divatba! A második megoldás mindenképpen elsajátítandó, ingruháinkat dobjuk fel egy mellénnyel, hidegebb idő esetén leggingsszel is!



Ha egy cseppnyi nőies eleganciára vágyunk, válasszunk szövetet, legyen az fényes, selymes tapintású vagy akár flitterekkel kirakott. Egy egyszerű fehér blúz vagy egyenes szabású, szűk mini ruha is jól feldobható egy ilyen mellénnyel!


Az Armani a könnyed eleganciát javasolja nyárra, a klasszikus fekete-fehér színekben. Mindenképpen megjegyzendő ötlet a többsoros lánc, mint kiegészítő! Paris Hilton a kollekciójába egy szép, szűkített fazonú, kevés flitterrel feldobott darabot csempészett bele.



Mindegy tehát, hogy meddig ér és milyen gombolású, a lényeg az összhatásban rejlik!

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés