Hot or not? Rihanna nagymama-szettben

Úgy látszik, Rihanna meggondolta magát, és már nem az énekesnőéhez hasonlóan őrült szerelésekkel akarja beérni Lady Gaga népszerűségét. Ehelyett inkább azzal sokkolja rajongóit, hogy a nagymamája cuccaiban jár.

Az énekesnő jelenleg éppen Párizsban tartózkodik, ahol a Miu Miu divatház Ready to wear elnevezésű bemutatóját tisztelte meg ezzel az egyes bulvárlapok szerint merész, szerintünk viszont egyenesen sokkoló összeállítással. Lángolóan piros hajhoz dukál a piros cipő, de a kék zokni ötlete vajon honnan jöhetett? Azt értjük, hogy divat a zokni-körömcipő összeállítás, de ez még nekünk is sok.


Az már csak hab a tortán, hogy a ruhaválasztás sem hétköznapi, azonnal beugrott a színes, gyakran rendkívül jó minőségű neylonból készülő otthonka, mely kiemelt szerepet játszott a nagyi életében. Nagyszerűen alkalmas volt ugyanis az alatta lévő ruha megóvására, ami így akár több napig is a tisztaság látszatát keltette.


Tény, hogy újabban divatban van a zokni-szandá-magassarkú combo, de ez csak szogorúan akkor alkalmazható, amikor egy dögös ruhával vesszük fel. Rihanna itt éppen úgy néz ki, mintha takarítónő jelmezbálba indulna...

Ettől függetlenül nem állítjuk, hogy a szandi-zokni párosítás ne tudna olykor még minket is levenni a lábunkról, de ez most nem lett éppen "hot"!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés