Húha! Dögös farmerek, még dögösebb pasikon!

A Diesel legújabb farmer kampányával csak a biztosra megy! Számos nagy név után, ők is a meztelenséggel népszerűsítik ruháikat, hiszen egy szexis képpel szinte bármit el lehet adni. A következőkkel leginkább női olvasóinknak kedveskedünk.

Hát igen, ezekkel a fotókkal nehéz mellényúlni! Az biztos, hogy ezeket minden nő nyálcsorgatva nézi végig, de ha azt nézzük, hogy  a farmerek kizárólag férfiaknak szánt darabok, akkor nem teljesen érthető a koncepció. Mert az rendben van, hogy a lányoknak el lehet adni a "jó csajokkal" reklámozott rucikat, mert a legtöbb nő úgy gondolja, hogyha ő  felveszi az adott ruhát, legalább olyan jól fog kinézni, mint a modell. A pasik azonban máshogy működnek! Belőlük sokszor egy ilyen kép az irigységet váltja ki és a makacsságot, hogy csak azért se! Bár egy határozott női ízlés és ráhatás csodákra képes..


A kampányban szereplő modellek, Sam Way, Dan Cameron and Tobias Sorensen, három különböző férfi típust képviselnek. Sam a kisfiús bájával, amolyan tipikus szépfiú, Tobias a lázadó rosszfiú, Dan pedig a bohém srác típusát testesíti meg. Jó ötlet ennyire különböző arcokat bevetni, így egészen biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt.


A képek egyébként elég egyszerűek lettek, puritán háttér, semmi csicsa vagy fölösleges díszítés. Nem vonja el semmi a figyelmünket a lényegről: farmer és szexi felsőtestek. Maguk a nadrágok is egyszerűek, olyan darabok, amit a legtöbb halandó férfin is el tudnék képzelni. A szétszaggatott és az meggy piros már a bátrabbaknak való, de még bőven vállalhatóak azok is. Nektek hogy tetszik a legújabb meztelenkedős kampány?


 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés