Igen, nem? Kűrruhák királyfiknak

Ismét olimpiai lázban él az egész Világ, így biztos sokan vannak közületek is, akik figyelemmel kísérik a vancouveri eseményeket. A legnépszerűbb közvetítések természetesen a műkorcsolyáról szólnak, és valljuk be, sokan álmodoztunk róla kislányként, milyen lehet a jégen pörögni-forogni ezekben a meseszép hercegnő-stílusú ruhácskákban. Ezek, a strasszokkal és fodrokkal díszített szettek ma is ámulatba ejtőek, így a lányok nagy többségét ez szegezi a képernyőhöz.

De ne feledkezzünk meg, hogy ez nem csak a lányok küzdelme, hiszen a fiúk versenye talán még izgalmasabb tud lenni. Nézzük most Őket először, egész pontosan kűrruháikat, mert bizony bőven akad néznivaló! Nem írom le mindegyiknél, hogy mennyire nem férfias, mert azért ez nem a macsók sportja!

Az olasz Samuel Contesti fellépő ruhája feltűnő, az biztos. Ami pozitívum, hogy szakítani mert a strasszos-tüllös vonallal és az indiános zenéhez illet a dressz. Ez az erőteljes narancs, az ezer színű hímzéssel az én szememet már bántja, ráadásul engem ez a szett inkább egy mexikói udvari bolondra emlékeztet, mint egy kűrruhára.


Mikor megláttam ezt a képet Kevin van der Perrenről, nekem a Béka királyfi meséje ugrott be. Csak szegény valahol félúton megakadt a hüllő és az ember között…( Egyébként a Robin Hood zenéjére futotta a kűrjét, gondolom a ruha is ehhez készült, bár ha nem ismerem fel a zenét, én nem jöttem volna rá.)


A kedvencem Johnny Weir szettje, és nem pozitív értelemben. Vannak férfiak, akiknek kifejezetten jól áll a rózsaszín, na de Moulin Rouge-szerű fűzőként, hasat villantva, ezüst szegélyekkel és némi pink pom-pommal talán már túlzás! Ráadásul a drámai zenéhez, amit választott, végképp nem passzolt ez a szörnyűség.


Akadnak egészen stílusos férfiak is, elsőként a nagy visszatérő, orosz Jevgenyij Pljusenkot említeném. Strassz itt is van, ráadásul elég sok, de legalább ötletes és talán mondhatom, hogy férfias elrendezésben. A nadrág nincs túl bonyolítva és a kesztyű sem egy primadonnáéra emlékeztet.


A nagy nyertes, az amerikai Evan Lysacek nem csak korcsolyában győzte le orosz riválisát. Egyszerű fekete szett, egy kis válldísszel és két strassz kígyóval megbolondítva. Semmi nőies szabás vagy átlátszó anyag; most is érvényes, a kevesebb néha több. A tervező Vera Wang.


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés