Igéző szempillák...

Nem tudom, Ti mit gondoltok róla, de szerintem méltatlanul keveset foglalkozunk a szempillánkkal. Ez így elég bizarul hangzik, de egy szempilla rebbentés a férfiaknak néha maga a Mennyország.

Összegyűjtöttük, hogyan is tehetitek még vonzóbbá szempillátokat! Kezdjük egy kis ismeretterjesztő anyaggal! Minden híreszteléssel ellentétben a természetes, hogy a szempilla hullik, és természetesen - akár a hajunk - visszanő.Akárcsak a hajunk, a szempillánk is rengeteg környezeti hatásnak van kitéve nem is beszélve arról, ha esetleg könnyek érik - mondjuk egy romantikus film nézése közben...
Van náhány praktika, hogyan tudod ápolni a szempilláidat a minél igézőbb hatás elérése érdekében. Egy pilla élettartama 3-12 hónap, attól függően, mennyire bánsz vele finoman.Irritáció, könnyezés, szúró érzés: a szemünk érzékeny szerv. A nem megfelelő dekorkozmetikumok használata súlyosbíthatja a helyzetet. Továbbá sokaknál előbb-utóbb tapasztalható a szempillák elvékonyodása is. Van egy úgynevezett ricinus kúra, itt 2 hétig ricinus olajat kell egy kefével felvinni a pilláinkra és a hatás garantált.Aki nem szeretne ennyire körülményes kúrát, annak találták ki a La Roche újdonságát, Respectissime Densifieur Dúsító szempillaspirált, amely  nemcsak széppé teszi a szemeidet, de a pilláidat is ápolja! Eredmény: vastagabb, sűrűbb, erősebb szempillák napról napra.


Neked vannak praktikáid, hogy tedd még szebbé a pilláidat?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés