Így védd meg kedvenc táskád, meg persze Magad! (x)

Bizony előfordulhat, hogy épp aranyat érő Louis Vuitton táskáddal a karodon, vagy kedvenc Louboutin magassarkúddal a lábadon sétálsz az utcán, és valaki szemet vet ezekre az értékekre. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen Krav Maga tudásod száz százalékos biztonságot nyújt Neked.

Félretéve a viccet, természetesen a fent vázolt szituáció megtörténhet, de az igazság az, hogy LV és Louboutin nélkül is keveredhetsz olyan helyzetbe, ahol meg kell védened magad. Erre tanít a Krav Maga, mely Nagy László Attila, a Sport Templom edzője szerint arra egészen biztosan használható, hogy „úgy érj haza, ahogyan elindultál otthonról.”

Kell ennél több bárkinek is? A tudat, hogy bármikor, bármilyen helyzetben és bárkivel szemben meg tudod védeni magad elég ahhoz, hogy nőjön az önbizalmad, és magabiztosan kezeld a nehéz helyzeteket is. Előbbi már csak azért is igaz, mert az órákon nincs számonkérés, fiúk és lányok, férfiak és nők egyaránt látogatják, sosem késő elkezdeni, és könnyű beilleszkedni a nyitott és szimpatikus csoportba.A Krav Maga, mely egyébként kezdetben katonai harci rendszer volt, több harcművészet elemét is ötvözi. Hazánkban, így a Sport Templomban is, a civil változatát oktatják és sajátíthatjuk el. Érdekesség, hogy alapítója, Imi Lichtenfeld magyar gyökerekkel rendelkezik, Budapesten született! Elmondhatjuk tehát, hogy nekünk éppúgy a vérünkben csörgedezik ez a sport, mint a japánoknak a karate.László biztosított, hogy a gondolkodásmódunkban bekövetkező változás és a tanult puszta kezes önvédelmi technikák együttesen elegendőek ahhoz, hogy elkerüljük a kellemetlen szituációkat, vagy megvédjük magunkat a nem kívánt támadások során.

Az órák során mindenkire van ideje egyesével odafigyelni, így folyamatosan megkapod a szükséges egyéni segítséget, és könnyebben be is illeszkedsz, mint kezdő. Mindig más partnerrel gyakorolsz, tehát több emberen van alkalmad letesztelni tudásod, és tovább fejleszteni azt. Ha régóta szerettél volna belekóstolni a harcművészetek világába, egy egyszerűen elsajátítható és önvédelemre kitűnően alkalmazható sportra vágysz, szeretnél sikereket elérni a nehéz szituációkban is, akkor a Krav Magán a helyed!

További információkért keresd fel a Sport Templom honlapját: www.sporttemplom.hu

Kapcsolódó cikkek:

Csak Te vagy, a zene lüktetése, és az út (x) »
Formás alak egy „teáskanna” segítségével (x) »
Táncold magad fittre! (x) »

Címkék: ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés