Itt vannak az első képek a Jimmy Choo – H&M kollekcióból!

Tudtuk, hogy jó lesz, de hogy ennyire!? A cipők mellett a Choo kollekció többi darabját is érdemes szemügyre venni, mert hihetetlenül jól sikerültek. Természetesen a ruhák és táskák a ’80-as évek ihletésében születtek.

Egy hónappal a boltokba kerülés előtt az H&M megmutatta a divatrajongóknak, milyen is lesz a várva várt Jimmy Choo kollekció. Elképesztően dögös és nőies, fiatalos és modern, feltűnő és visszafogott. Ezek mind jellemzik az egyes darabokat.Kész szetteket állíthatunk össze a holmik széles skálájából, hogy egy divatos szóval éljek, amit az H&M most vevőinek nyújt, az maga a „total look”. Utolsó divat szerint.Ezek a fekete csillogó pólószerű, tunikaszerű ruhák emlékeztetnek a Gucci kollekció fiatalos vonalára, de egy hatalmas különbség van, számunkra is megfizethetőek.A női cipők hozzák a Choora jellemző extravaganciát, feltűnést és szexualitást. Nem lehet bennünk észrevétlennek maradni.
Ízelítőül ennyit a közös vállalkozás gyümölcseiből, többet élőben november 14-én az üzletekben. Hatalmas sorra számítsatok!

Kapcsolódó cikkek:

Felejtsd el Manolot… Jövő a levegőnjárásé! »
Megfizethető és utolsó divat szerinti kínálat? »
A H&M legújabb dobása-Jimmy Choo cipők »
Jimmy Choo vadító, új táskája a Mandah »
Férjhez mehettél volna Carrie Bradshaw menyasszonyi ruhájában »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés