Japán csodakesztyű fázós lányoknak

Szinte az összes tavasz-nyári kollekcióval megismerkedhettünk már, ám az időjárás továbbra sem kedvez számunkra. A sapkák, sálak és kesztyűk még mindig állandó kiegészítői ruhatárunknak, így ismerkedj meg egy csodálatos kesztyűvel.

Nem csupán tetszetős darabról van szó, különleges funkcióval is bír. Ha érdekel mire képes ez a pihe-puha kesztyű, a cikkből megtudhatod.


Az érdem újból Japáné, lehengerlő mit ki nem találnak. Ez a kesztyű ugyanis a legjobb barátja lehet azoknak a lányoknak, hölgyeknek, akik télen sem mellőzik a hordozható számítógép használatát. Legyen szó egy hidegebb teremről, vagy akár a szabadban gépezésről, a kesztyű gondoskodik arról, hogy ne fázzanak kezeink.


Egy belső főtő generátor által biztosított a kezek fűtése, mely USB-kábelen keresztül csatlakoztatható a laptophoz. A kábel hossza 165 cm hosszú, melyet belefűztek a kesztyűbe, ez által is mutatósabbá vált az összkép.


Többféle színben és anyagban lehet ilyen USB-s melegítő kesztyűt neten rendelni, az ára pedig 2,500 Yen, ami körülbelül 5,500 forintnak felel meg. A különleges japán darabhoz pedig garancia is jár.Te elfogadnál egy ilyen kesztyűt?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Belépés:
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés