Jólöltözött rosszfiú

Mindenki ismeri, és nehezen találni olyan embert, aki ne szeretné legalább egy filmjét. A nők imádják, a férfiak másolják a stílusát. Most végignézhetjük, hogyan változott külseje az évek során.


Először a Rémálom az Elm utcában című filmben láthattuk. Akkor még nem mondhattuk róla, hogy a divat diktátora, hiszen kisfiús tekintete és egyszerű ruházata még nem engedett erre következtetni.


Teltek-múltak az évek, és egyre több szerepet kapott. A ráadás az volt, hogy sosem egyformákat, de ez nem volt akkora kihívás, hogy ne tudja megállni a helyét.Elszakadva a régi időktől, mára saját kiforrott stílussal rendelkezik. Bevallása szerint nem követi a trendeket, de sokszor formálja ruhatárát az éppen aktuális szerepe. Több éve azonban ráragadt a „kalóz” stílus, ami nem csoda, hisz most forgatják a 4. részét a Karib-tenger kalózainak. 

Azonban ha az alkalom megköveteli, akkor ő is elegánsabban öltözik fel. Persze megszokhattuk, hogy az olyan eseményekre, ahova mások a szokványos fekete-fehérben mennek, ő ott is újít valamit.
Öltözködésére jellemző a kopott farmer és az egyszerű póló vagy ing kombináció. Hidegebb időben általában sálakat hord, és szinte kihagyhatatlan kelléke a kalap.A férfiakra ritkán jellemző módon hord kiegészítőket is. Az előbb említett kalap mellett a szemüveg és az ékszerek halmozása sem ht agyható ki.


Egy biztos, ő akármit is hord, nem tud hibázni. Az évek során akármennyit is változott, a rosszfiús külsőt sosem fogja tudni levetkőzni. Reméljük, nem is próbálja! 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés