KK – a Kardashian lányok Európában

Eddig még csak az ötletről volt hír, de mára már tele a sajtó a hivatalos dátummal, és a visszaszámlálással. A várva-várt Kardashian Kollection november 8-án érkezik az Egyesült Királyságba

A Kardashian testvérek - név szerint Khloé, Kourteney és Kim - egy nagy brit márkával közös projektbe vágtak. A Dorothy Perkins Anglia vezető márkájának számít, így nem lehet véletlen, hogy a lányok szívesen dolgoznak vele együtt a tengerentúlon is. A testvérek Amerikában már piacra dobtak néhány nagy sikernek örvendő kollekciót, így érthető, hogy elérkezettnek látják az időt a terjeszkedésre.

   

A novemberben érkező, több mint száz darabos kollekció egyelőre csak ruhákból és kiegészítőkből fog állni, a cipők - terveik szerint - jövő év elején fognak megérkezni az angol üzletekbe. A kollekció különlegessége, hogy a merészebb daraboktól az egyszerű szabásvonalakig többféle stílusban is készülnek ruhák, így szinte mindenki találhat kedvére valót.

   

A Dorothy Perkins honlapján egy naptár mutatja, hány nap maradt még hátra a nagy nyitásig, nehogy bárki is lemaradjon róla. Akár fel is lehet iratkozni a Kardashian Kollection hírlevelére, hogy biztosan értesüljünk a legfrissebb hírekről. A rajongók ugyanis már izgatottan várják november 8-át, amikor személyesen is találkozhatnak kedvenc sztárjaikkal.

   

Nekünk, magyar lányoknak van még egy jó hír! A Dorothy Perkins webshop Magyarországra is szállít, így mi is az elsők között lehetünk, akik megkaparintják a legfrissebb darabokat.

 

 

Holovcsák Kriszti

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés