Kabátom, kabátom...

Észrevettétek, milyen viccesek idén a kabátok?

Észrevettétek, milyen viccesek idén a kabátok? Nem mindegyik, persze. Vannak a sima, egyenes fazonok, szépek, de ezekre nem érdemes most szót vesztegetni.
De itt vannak a rövid dzsekik például, amelyek enyhe hip-hop-os befolyást sejtetnek. Zipzáras középen és zipzár van a zsebeken is. Lehet kockás, pöttyös, tyúklábmintás, de szigorúan csakis derékig érők.Egészen más stílust követnek a „jókislányos” kabátkák. Édesek, ¾ es hosszúságúak, kerek gallérokkal és kihajtókkal, gyakran nagy gombokkal, akár dupla gombolással is.Sokszor bővülnek kifelé, nem ritka a rövidujjú (!!!!) vagy a könyökig érő ujjhossz sem. Ezeket hosszú kesztyűkkel kell viselni. Sokszor öv kerül még a kabátok derekára is, ezt azonban tényleg csak azok engedjék meg maguknak, akiknek nincsenek kétségeik a méreteiket illetően. A kabátok a klasszikus színek mellett sokszor piros, zöld, fehér vagy pasztellárnyalatokban jelentkeznek.Vannak az idei kabátok szabászvonalai között kifejezetten geometriai megoldásokat tükröző darabok. Izgalmas gallér és nyakmegoldásokkal, buggyos aljakkal, furcsa ujjakkal és zsebekkel vetik bele magukat a „kié a leghülyébb kabát” versenybe? Rád bízom, hogy eldöntsd, te is beszállsz-e...
Néhány letisztult vonalú, elegáns kabátban a 30-as évek világa elevenedik meg, Marlene Dietrich stílusa, vagy éppen Agatha Christie és Alfred Hitchkoch hőseinek hangulata.Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés