Kanye West női ruhában lépett fel!

Ciki vagy nem ciki? A sztár magabiztosan lépett színpadra ruhájában, amiről a szemfüles divatszakértők meglepetten állapították meg: ez a Celine idei női kollekciójának egy darabja.

Aki még tudja követni, hogyan fonódik össze a celebek és a divat világa, annak az sem lesz újdonság, hogy Kanye West neve mostanra a zene mellett a trendi ruhákkal is összeforrt. Ez többek között annak köszönhető, hogy a rapper jó ízléssel alakította ki saját stílusát, ami aztán mások számára is követendő példa lett. Most azonban talán kicsit mellényúlt, amivel egy csapásra nevetségessé is tette magát. Vagy mégsem? Döntsd el te!

A napokban zajlott Kaliforniában a Coachella fesztivál, ami lassan már a celebek fesztiváljává lép elő, annyi sztár teszi tiszteletét. Ilyenkor a sajtó természetesen másra sem kíváncsi, minthogy ki miben jelenik meg az eseményen.

Sok más híresség mellett (Kesha, Rihanna, Vanessa Hudgens, Katy Perry) Kanye West is ott bulizott a Coachellán, mi több, fel is lépett. És bár a sztárrapper köztudottan szereti fitogtatni a stílushoz való érzékét, most talán mellényúlt kissé. Legalábbis a tényt, hogy a férfi helyett a női osztályon szerezte be fellépőruháját, egyértelműen mellényúlásnak lehet nevezni.

 

A hippis ing a Celine 2011-es tavaszi/nyári kollekciójából való. A kifutón valóban női modell viselte, ennek ellenére meglepően jól áll a Westnek, aki egy koptatott farmerrel és néhány ékszerrel egészítette ki a fesztiválozáshoz tökéletesen passzoló szettjét. Szerinted ciki, hogy női ing van rajta?

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés