Káprázatos luxusmobil a Diortól

Mennyit adnál egy telefonért? Ha egy milla alatti az összeg, akkor ez a cikk csupán tájékoztató információ lehet számodra... Ugyanúgy, ahogy számomra is. Csupán tájékoztató jelleggel írtam meg. Csak picit csorgott a nyálam közben.

A Samsung Armani mobil megjelenése után itt az újabb divatdiktátor-telefon kollekció, mégpedig Christian Diortól.

Ő nem "paktált le" egyetlen mobilgyártóval sem, a saját nevén adja ki a készülékeket. Valószínűleg ezért nem tudunk sokat a specifikációkról, de itt nem is ez számít. A legolcsóbb ("olcsó" ebben a cikkben, huh?) 6500 dollárba kerül, és ezt most mindenki nyugalma érdekében nem számolom át forintba. Az "alsó kategóriás" modell vákuumplazma borítást, illetve arany bevonatot kapott, a díszítőkövek pedig zafírkristályok.


Mi jöhet ezután? Szemfüles lányok bizonyára azonnal rávágják: hát a gyémántok! Igen. A piros Zelie és a fehér Zenaide modelleket gyémánttal díszítették, és 7900 dollárba kerülnek. A kollekció legdrágább tagjáért 13 400 USA dollárt kell fizetni.Akinek a gyémánt túl kommersz, annak még bejöhet az igazgyöngy borítású, 8700 dolláros Nacre fantázianevű mobil.Stílusban illő Bluetooth headset-hez ezek után már potom áron hozzá lehet jutni: 470 dolcsi, és választhatsz, hogy fehér legyen vagy fekete. Nos, nem is tudom, mit mondhatnék.

Szépnek végülis szépek, így távolról..

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés