Karl Lagerfeld olcsó ruhákat tervezne

Karl Lagerfeld neve még azok számára sem ismeretlen, akik nem foglalkoznak nap mint nap a divattal. Önálló kollekcióin és fotós munkáin kívül a Fendi és a Chanel tervezőjeként is megismerhettük őt.


Épp tegnap számoltunk be nektek arról, hogy Vivienne Westwood a Lee számára tervezett a saját kollekcióinál elérhetőbb áron ruhadarabokat. Ez egy szokásos történet volt, gondoljunk például a Jimmy Choo cipők és az H&M esetére.A mi Karlunk azonban –a pletykák szerint- nem ilyen együttműködésben gondolkodik, ő egy önálló női low-cost márka létrehozásában gondolkodik. Ha hihetünk ezeknek az értesüléseknek, akkor Lagerfeld nők százezrei számára vált majd valóra egy álmot! Azok is az általa tervezett ruhákban járhatnak majd, akiknek eddig anyagi okokból esélyük sem volt rá.


Karl egyébként már az elsők között tervezett az H&M számára is egy minikollekciót! A divatdiktátor így nyilatkozott az új márkával kapcsolatban: „Az én álmom az, hogy elérhetővé tegyem a Lagerfeld nevet a szélesebb tömegek számára is, figyelembe véve, hogy már elértem a luxus csúcsát a Fendivel és a Chanellel.”

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés