Kate Winslet követi Jolie-t

Sztárok jönnek és mennek, de van néhány állócsillag a filmiparban és a divatiparban egyaránt.

Angelina Jolie ebbe a csoportba tartozik – népszerűségét és befolyását tekintve mindenképpen –, és Kate Winslet sem kispályás!


Kate Winslet a szokásosnál is többször vetődik a divat területére: több Vogue-címlapon pózolt mostanában, a Lancome és a Longines kampányokban is részt vett, és most a luxus kötöttárukat készítő amerikai nagyvállalat, a St. John nagykövete lett. Ezen a poszton Karen Elsont váltotta, aki csak néhány hónapig dolgozott a St. John-nal. Karen előtt Angelina Jolie volt a cég arca kerek öt évig. Annak idején szokatlan indokkal bontottak szerződést a sztárral: a cég vezetője, Glenn McMahon szerint Jolie akkora névvé nőtte ki magát időközben, hogy árnyékában elhomályosult a cég és a bemutatni próbált ruhadarabok. (Jolie a St. John-tól rögtön a Louis Vuitton házhoz került, őket talán majd nem „ragyogja túl”.)


A 2011-es őszi kollekcióról még csak most készülnek a bemutató képek, és a tervek szerint a Craig McDean által fotózott művek szeptemberben debütálnak majd. ...de a kulisszák mögül kiszivárgott néhány fotó!

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés