Katy Perry és a kék leopárdmintás ruha

Mint ahogy arról már olvashattatok nálunk, Katy Perry lett a brit Glamour februári címlaplánya, és valljuk be, remekül áll neki ez a szerep. Az énekesnő rengeteget edzett az elmúlt időben, és meg is lett az eredménye: formásabb, mint valaha.

Ugyanakkor a fotózáson közreműködő stylist is kitett magáért: kedvenc Blugirl by Blumarine ruhánk a legjobb választásnak bizonyult az énekesnő számára, hiszen a rózsaszín Moschino övvel kiegészítve remekül megy Katy vadóc stílusához, és az alakját is kihangsúlyozza. A darab határozottan jobban mutat az énekesnőn, mint a csontsovány modellen, aki a kifutón bemutatta.Katy remekül érezte magát a fotózáson, köszönhető ez a Levi’s farmert, és Armani Exchange pólót viselő modellfiúknak is, akik biztos kézzel tartották meg az énekesnőt egy meglehetősen jól sikerült fotó erejéig.


Bár a főszerep egyértelműen a kék ruhácskáé, Katy a rózsaszín pöttyös Giambattista Valli, és az ibolyaszínű virágokkal díszített Dior csipkeruhában is tökéletesen fest.Azonban ha minden úgy alakul, ahogy az énekesnő és vőlegénye Russel Brand tervezi, Katy gömbölyödő pocakkal már nem sokáig pózolhat ilyen ruhákban. A nemrég felröppent hírekkel ellentétben az énekesnő még nem terhes, de mindketten nagyon várják már a gyermekáldást.A képeken is látszik, hogy Katy mennyire önfeledten boldog, bár nemrég azt nyilatkozta, hogy ha úgy adódna, hogy megcsalják, inkább elkezdene nőkkel randizni. "Vannak nők, akik csak belépnek a szobába, és azt gondolom: érezni akarom az illatod." Reméljük erre nem kerül sor, és hamarosan teljesül az álmuk.

Kapcsolódó cikkek:

Kígyóminta vs. Leopárdminta »
Ki fest jobban a címlapon? »
Robert Pattinson a legstílusosabb sztár! »
A modellnek vagy a hírességnek áll jobban ugyanaz a ruha? »
Igen! Nem! Oh jaj! – Katy Perry a tucatból egyszer melléfogott »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés