Kerékpározz stílusosan

Kerékpározni jó dolog, ám a divatot ebben az esetben nehéz becsempészni. Több próbálkozás született már, az egyik legújabb ötletet most Te is megismerheted!

Íme a bukósisakok egyik legjobb kivitelezése, avagy álcázása?


Veszélyekkel egyaránt járhat, ha úgy döntünk a kerékpárt választjuk akár közlekedésre, akár csak sportolásra. A biztonságunk érdekében nélkülözhetetlen pár alapfelszerelés, ide tartozik a bukósisak.


Sok hölgynek viszont lehet, pont a sisak veszi el a kedvét a kerékpározástól. Hogy miért? Nem feltétlen a divatos, csinos nő képét keltheti az emberekben, előnytelen a frizurának és hasonló negatív gondolatokat kelthet bennük.


Talán most sokan kedvet kapnak ahhoz, hogy gondoskodjanak kerékpározás közben a biztonságukról egyaránt. Egy dán tervező sikkes kalapokat varázsolt a sisakokból, melyek a biztonságot szolgálják.


A divat szerelmesei biztos beszereznek majd egy-egy ilyen stílusos sisakot. Annyira mutatósra sikeredett, hogy meg se mondanák az emberek elsőre mi az igazi rendeltetése a kalapoknak. Többféle anyagból és stílusban készültek el ezek a darabok, és szerencsére mindkét nemre gondolt a tervező.Szerinted stílusosak ezek a „kalapsisakok”?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés