Kézbe valók!

A clutch-trend már évek óta fontos része a divatnak. Azon túl, hogy nagyon mutatós darabok, igen praktikusak is, hiszen ezek a táskák pont akkora méretűek, hogy egy buliban vagy egy rendezvényen elférjenek a kezünkben. Ahogy közelednek az ünnepek, érdemes venni egy-két darabot, mivel az alkalmi ruhák legtökéletesebb kiegészítője. Az egészen apró "box" clutch-tól a borítéktáskáig minden méretben divatosak, és beszerezhetőek a legnagyobb designer üzletektől, a street fashion boltokig mindenhol.

A clutch pár éve váltotta fel a „színházi táska” szerepét, a trendkövetők legnagyobb örömére! Sokkal színesebb lett a paletta a kézitáskák terén, és így mindenki könnyebben kiválaszthatja az öltözékéhez és a saját stílusához legjobban passzoló  darabot.

 

   

 

Ezekkel a clutch-okkal elfelejthetjük a kulcsok és a telefonunk hosszas keresgélését, hiszen garantáltan csak a legszükségesebb dolgainkat vihetjük magunkkal, és kényelmesen megtalálunk mindent egy helyen.

   
   

 

Íme, néhány inspiráló ötlet, az idei trend designer alkotásaiból. Nektek sikerült már beszerezni egy igazán különleges darabot?

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

Holovcsák Kriszti

 

Kapcsolódó cikkek:

Eredeti hamisítvány »

Kedves Jézuska! »

A méret a lényeg!  »

It's not a bag, It's a Birkin! »

Judith Leiber tüneményes minaudière-jei  »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés