Ki másol kiről? Mango vs. Phillip Lim

Kínos, mikor két cég majdnem ugyanolyan terméket dob piacra. Az még kínosabb, ha történetesen nem két fülbevalógyártóról van szó, hanem két vezető divatmárkáról. És két különböző árkategóriáról.

A Mango még Scarlett Johanssonra is ráadta a kérdéses ruhadarabot, mely egy romantikus fehér csipke mini. A spanyol cég az őszi kollekciójában helyezte el a ruhát.

A Phillip Lim New York-i márka a 2010-es tavasz-nyári kollekciójában helyezte el a fehér ruhadarabot. Lily Aldridge, modell, a Kings of Leon rock zenekar egyik tagjának barátnője az idei Grammy díjátadón is a 3.1 Phillip Lim kreációban jelent meg. Sőt, Juno Temple színésznőt is fotózták már benne a Teen Vogue számára.Ha az árakat összehasonlítjuk, míg a Mangós változat 200 euró, az amerikai 600-at kóstál. Kérdéses, hogy a 400 eurónyi különbség mennyi romlást jelent a minőségben, és hogy rajtunk, vásárlókon is olyan tökéletesen áll-e a ruha, mint Scarletten a kampányfotón.Mi arra hajlunk, hogy a Mango vette mintájául a drágább luxusdarabot, de kicsit kevésbé feltűnően is tehette volna.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés