Kiből lesz a sztár? - 1. rész

A sztárok is voltak gyerekek. Egyszer, régen. De az már nagyon régen volt. Azóta ők is, sok esetben szerencsére, felnőttek, és nem csak tehetségük, de külső adottságaik miatt is az újságok címlapjára kerültek. Némelyik sztár esetében azonban hosszú és olykor igencsak göröngyös út vezetett odáig, míg kiforrt a mai stílusuk, melynek köszönhetően valóban úgy ragyoghatnak, mint a csillagok.

Kedvenc jóbarátunk, a tündér szépségű Jennifer Aniston sem volt mindig ilyen dekoratív. Sőt, kamaszlányként aligha lett volna esélye a ,,Brad Pitt (ex)feleség” szerepre pályázni. Egykori mediterrán kinézetét, sötétbarna haját és szemöldökét, vöröses rúzsát azonban, talán egy tehetséges stylistnak köszönhetően, leváltotta a tavasz típusúaknak megfelelő, világos és természetesebb színekre, és ezzel arcvonásai is jócskán finomodtak.

A változások szele pedig elhozta számára ennek legjobb bizonyítékát, hiszen Jennifer Anistont már megválasztották az év legszebb emberének is. Napjaink egyik legnépszerűbb színésznője pedig tehetsége mellett nagyban köszönheti mindezt csodás megjelenésének, melyet a hétköznapokban az ,,egyszerűen elegáns” jelzővel lehetne a leginkább illetni.
A Transformers filmek sikerének valódi titka, századunk egyik szexszimbóluma, Armani új múzsája, Megan Fox azok közé az emberek közé tartozik, akiket születésük óta szerencsés külsővel áldott meg a sors. Bár stílusa természetesen átment némi változáson és kicsit hollywoodosabb lett, valószínűleg soha nem fog róla előkerülni egyetlen sokkoló, fogszabályzós vagy szemüveges tablókép sem. Megan Fox ízig-vérig nő, talán Marilyn Monroe tetoválása is ezt hivatott jelezni.

A hétköznapokban kedveli a rocker lányos, AC/DC póló - koptatott farmer összeállítást, ami azonban ugyanolyan jól áll neki, mint a vörös szőnyegek milliós ruha- és ékszerkölteményei. Bár előfordult már, hogy ott is lázadó, vagány szerelésben jelent meg. A férfiak nagy bánatára már foglalt, a paparazzik bánatára, pedig még az ő kameráik sem tudnak előnytelen képet készíteni róla. Megan talán valóban méltó utódja lesz Marilynnek.
Sokunk kedvencének, Beyoncének is már kiskora óta szép külső adatott meg. A bájos arcú kislányból pedig mára gyönyörű és elegáns díva érett. Akárcsak Jennifer Aniston esetében, Beyonce színeit is némileg kivilágosították, ami igencsak bejött, és még jobban kihozta szemének különleges, zöldes árnyalatát.Bár a smink azért rá is jótékony hatással van, vonásai és igazán nőies alakja mindezzel együtt korunk legszebb hírességei közé emelik. Ruhái, melyek csak még tovább hangsúlyozzák vonalait, és kedvencei - a hatalmas és csillogó ékszerek pedig tökéletessé teszik igazi sztárhoz méltó megjelenését.

Az égnek álló hajjal, hibás arcbőrrel és a többi kamaszkori átokkal küzdő, saját stílusukat éppen csak keresgélő fiatalok tehát megnyugodhatnak. Sztárjaink a legjobb példák arra, hogy ezután a küzdelmes, ám szerencsére leküzdhető korszak után némi rásegítéssel és befektetéssel a többségből csodás felnőtt nő varázsolható.

Cikkünk következő részében még több olyan hírességgel ismerkedhetsz meg, akikről senki sem gondolta volna, hogy egyszer a vörös szőnyegen fognak tündökölni.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés